Brand på gård: Brandalarm reddede beboer

En mand fra Fjerritslev fik sig en brat opvågning fredag morgen, da han blev vækket af skrigende brandalarmer

Ilden stod ovenud af taget på huset, der tog en del skade. Foto: Martin Damgård <i>Martin Damgård</i>

Ilden stod ovenud af taget på huset, der tog en del skade. Foto: Martin Damgård Martin Damgård

FJERRITSLEV:Nordjyllands Beredskab modtog anmeldelse om brand klokken 07:26 på en gård på Aggersundvej ved Fjerritslev. Branden startede i et grovkøkken, som nu er udbrændt. Ilden fik fat i tagkonstruktionen på huset, der for en periode er ubeboeligt. Beboeren anmeldte selv branden, da han blev vækket af brandalarmer i huset og hurtigt kom ud af bygningen.

- Det viser, hvor vigtige brandalarmer er. Det er med til at redde liv og efter omstændighederne har beboeren det godt. Han er blevet tjekket for røgskader for en god ordens skyld, men han er sluppet for større skader, siger indsatsleder hos Nordjyllands Beredskab, Claus Bisgaard Hermansen.

Beredskabet havde nogle problemer med at slukke ilden i tagkonstruktionen, men branden er nu slukket og skadeservice er tilkaldt for at hjælpe med oprydningen.

Årsagen til branden er ukendt, men Nordjyllands Politi er i gang med at undersøge nærmere.

Fredag morgen udbrød der brand i en ejendom på Aggersundvej ved Fjerritslev. Beboeren blev vækket af sin røgalarm og efterfølgende tjekket for røgforgiftning af ambulanceredderne. Foto: Martin Damgård <i>Martin Damgård</i>

Fredag morgen udbrød der brand i en ejendom på Aggersundvej ved Fjerritslev. Beboeren blev vækket af sin røgalarm og efterfølgende tjekket for røgforgiftning af ambulanceredderne. Foto: Martin Damgård Martin Damgård

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden