Mand slået med bat: Tre varetægtsfængslet

En 30-årig mand blev overfaldet i Brovst

Arkivfoto <i>Lars Pauli</i>

Arkivfoto Lars Pauli

BROVST:En 30-årig mand blev torsdag aften klokken 22.05 overfaldet og slået med et bat. Overfaldet fandt sted på Stationsvej i Brovst, oplyser vagtchef Mads Hessellund fra Nordjyllands Politi.

Forholdsvis kort tid efter overfaldet anholdt politiet to mistænkte i nærheden af gerningsstedet, og senere på natten anholdt politiet yderligere to personer fra oplandet til Brovst, der også er mistænkt for at have medvirket til overfaldet på den 30-årige.

Alle fire sidder fredag morgen på politigården i Aalborg, hvor de skal afhøres for deres rolle i overfaldet. De er alle sigtet efter Straffelovens paragraf 245, den såkaldt grove voldsparagraf.

Politiet er ikke nået så langt i efterforskningen af voldssagen, at man kan sige noget om motivet til overfaldet,e ej heller om der er nogen relation mellem offeret og de fire mistænkte gerningsmænd, siger Mads Hessellund.

Den 30-årige blev kørt til hospitalet efter overfaldet, hvor han fredag morgen stadig var indlagt. Han er dog ikke kommet alvorligt til skade, oplyser Mads Hessellund.

Ved grundlovsforhøret fredag eftermiddag blev det besluttet at varetægtsfængsle tre af de fire anholdte mænd frem til 20. december. De anholdte er 22, 23 og 26 år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden