I sne og slud skal campisten ud

Niels Peter Jensen er hardcore campist - og ret vild med Klim Strand Camping

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

- 75 pladser er booket - og det synes vi er ret flot.

Sådan lyder det fra Peter Larsen, der er lejrchef ved Klim Strand Camping. Det er første gang, at campingpladsen har åbent i vintersæsonen. Der er plads til 300 campister om vinteren, hvilket godt halvdelen af sommerkapaciteten.

- Vi synes, at der er en god tilslutning til det. Der er også en hel del, der har efterspurgt det, så det er noget, vi har taget til efterretning, siger Peter Larsen.

En af de campister, der er spurgt til muligheden for vintercampering, er Niels Peter Jensen fra Brøndum ved Løgstør.

- Jeg har været fastligger et par år og inden da, var jeg her også meget. Men, jeg vil gerne være her alle de weekender, jeg kan, hele året, siger Niels Peter Jensen, der så ofte det er muligt tager turen fra Himmerland til Hanherred.

Kammeratskab

Selv nu hvor sneen daler og temperaturen falder så er der en god varme i forteltet hos Niels Peter Jensen.

- Jeg har også et godt vinterfortelt, siger den erfarne campist, som kan fortælle om andre på pladsen, der har kæmpet med at redde deres sammenstyrtede fortelte. Sneen blev for tung.

Pladsen ligger naturskønt med klithederne og havet som nærmeste naboer. Intet andet.

- Men jeg kommer nu nok mest her fordi, at der er så godt et kammeratskab. Det betyder meget for mig, siger Niels Peter Jensen.

Peter Larsen har været lejrchef i godt fem år.

- Vi har oplevet, at der er basis for at udvide sæsonen, men badelandet, legelandet og kiosken er lukket ned. Det er kun de mest basale faciliteter, der er adgang til, siger lejrchefen.

Det gør ikke Niels Peter Jensen noget. For ham betyder det mere, at han kan være et sted, hvor der er ro, og hvor han kan slappe af.

Nytår uden fyrværkeri

Peter Larsen håber, der er flere, der vil benytte sig af tilbuddet.

- Vi holder også vores hytter åbne her i vinteren. Flere af dem er booket hen over nytår. Det er primært folk, der har deres hunde med og som gerne vil være et sted, der er fyrværkerifri. Her har vi jo langt til naboerne, så vi ligger helt perfekt, når det gælder fyrværkeri, siger Peter Larsen.

Generelt er Klim Strand Camping inde i en god udvikling.

- Vi havde en fantastisk sommer i 2020. 2021 har der været knap så mange gæster sammenlignet med året før, men det har til gengæld været nogle rigtig gode gæster, siger Peter Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.