COVID‑19

Omstilling til take-away for at holde liv i kroen: Det er fandme hårdt

Højsæsonen for Restaurant Fjerritslev Kro står lige for døren, men på grund af corona er fyldte borde og det normale menukort skiftet ud med take-away for at holde gang i forretningen

Iben, Søren og den trofaste kok Hyiam kæmper for at få de mange ordrer ud af døren, så der kommer varm mad ud i de lokale hjem. Foto: Kim Dahl Hansen

Iben, Søren og den trofaste kok Hyiam kæmper for at få de mange ordrer ud af døren, så der kommer varm mad ud i de lokale hjem. Foto: Kim Dahl Hansen

FJERRITSLEV:Hvad stiller man op, når kunderne ikke kommer mere, og forretningen kræver, man har fyldte borde hele sommersæsonen?

Det problem stod man med hos Restaurant Fjerritslev Kro, der ligesom alle a...

Fangede vi
din interesse?

Så gør som 40.000 andre nordjyder og køb abonnement nu. Det tager 2 min.