Justesen: Vi mangler marginalerne

Kendelser i første halvleg kunne have vendt kampen for Hobro, siger cheftræneren

AaB møder Hobro IK i Alka Superligaen på NORDJYSKE Arena i Aalborg. AaB vandt med 6 - 0. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

AaB møder Hobro IK i Alka Superligaen på NORDJYSKE Arena i Aalborg. AaB vandt med 6 - 0. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:AaB’s storsejr over Hobro kunne have været undgået, hvis dommerkendelserne var faldet i en anden retning. Det siger Hobro-træner Lars Justesen ovenpå opgøret.

Efter 40 minutter faldt Pål Alexander Kirkevold i AaB-feltet, hvor Kasper Pedersen så ud til at falde ind i den norske angriber. Men dommerens fløjte forblev tavs.

- Vi skal have marginalerne på vores side. Vi føler, at der måske var et straffespark og et rødt kort, som ikke blev dømt. Hvis det blev det, var det en helt anden kamp, siger Lars Justesen.

Den konstituerede cheftræner følger dog hurtigt op med at slå AaB’s sejr fast.

- Vi taber fuld fortjent. Det er en sejr til AaB, og vi skal ikke pibe, siger han.

Med et nederlag mod AaB rykker de andre hold i bundstriden væk fra Hobro, som fortsat befinder sig i bunden. Nu har de igen seks point op til nedrykningsstregen.

- Vi er nødt til at lægge stillingen fra os og kigge på én kamp af gangen. Vi skal se på os selv, skrabe de point sammen, vi ved, vi kan - og så må vi se, om det er nok, når regnskabet skal gøres op, siger Lars Justesen.

På lørdag kommer FC Nordsjælland til Hobro, hvor himmerlændingene skal prøve at hente tre vitale point.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.