Klar med nye tiltag

Nyfors er klar til at gå ind på nye markeder

Henrik Mentz og Nyfors er klar med mange nye tiltag. Foto: Hans Christian Jacobsen <i>Fotojournalist Hans Christian Ja</i>

Henrik Mentz og Nyfors er klar med mange nye tiltag. Foto: Hans Christian Jacobsen Fotojournalist Hans Christian Ja

BRØNDERSLEV:Forsyningsselskabet Nyfors er klar til at gå ind på nye markeder. Det fortæller formanden for selskabet, Gerda Pedersen efter årets sidste repræsentantskabsmøde.

Hun ser et stort vækstpotentiale inden for varmepumper. Varmepumper er især attraktive for husstande med oliefyr eller el-varme samt sommerhuse. Fra 2013 nedsættes elvarmeafgiften, hvilket bidrager til, at udskiftning af oliefyr til en varmepumpe kan give en besparelse på ca. 90.000 kr, set over en 15-årig periode.

Nyfors har i 2012 haft stor succes med salg af solceller og er i det nye år klar med flere energirigtige løsninger til kunderne.

- Det voldsomt voksende marked for solceller til private har i 2012 været det altoverskyggende fokus hos Nyfors.

Efterspørgslen efter produkter af høj kvalitet, høj grad af vejledning og sikkerhed for, at leverandøren også findes om 10 år har været til stede og vi er stolte over, at så mange kunder har vist os den tillid og valgt os som leverandør”.

Grundet de nye regler for solceller til private er dette marked lige nu meget roligt, men hos Nyfors har det blot betydet, at der nu er ressourcer til at fokusere på et af de nye markeder, som der er store forventninger til, nemlig solceller til erhverv.

- Allerede nu er Nyfors kommet godt i gang på dette marked, idet flere anlæg til skoler og virksomheder er under etablering.

Direktør Henrik Mentz: - Vi er overbeviste om, at de erfaringer og kompetencer vi har med fra solcellemarkedet til private har bidraget til, at vi nu er kommet godt fra start på erhvervsmarkedet og vi ser frem til at samarbejde med ikke mindst lokale virksomheder, institutioner og kommuner i bestræbelserne på at bidrage til energirigtige løsninger.

De store forventninger og attraktive produkter har betydet, at Nyfors har valgt at styrke kompetencerne på ledelsesniveau, idet man har ansat Henrik Bjørnager Jensen som salgsdirektør.

- Dette for at bringe Nyfors hurtigere i retningen af indfrielse af de mål der er sat. Udover de ovennævnte produkter og markeder er der i 2013 forventning om vækst i entreprenørarbejde for andre virksomheder. Et område, hvor Nyfors de sidste år har øget aktiviteterne, ikke mindst på området for etablering af fiber.

Gerda Pedersen kunne med tilfredshed berette om fusionen mellem HEF Fibernet og Bredbånd Nord, som blev en realitet ultimo oktober.

- Der er allerede gravet mange rør i jorden. Med samarbejdet kan vi opnå lave enhedsomkostninger, der

skal give positive pengestrømme til ejerselskaberne og samtidig bidrage til regionens udvikling, forbedre konkurrenceevnen og sikre vækst.

- 2013 tegner til at at blive et meget spændende år, hvor vi for alvor forventer at profitere af, at vi nu har en trimmet markedsorienteret organisation, som er klar til at udleve vores vision, nemlig:

- Med medarbejderen i centrum vil vi skabe mest mulig værdi for kunderne og vækst for Nyfors, sluttede Gerda Pedersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Mia-sagen: Grusomt anklageskrift
Luk