Kulturtræf i Kulturrummet

Kulturrummet var i fokus, da Kulturhusene i Danmark havde årsmøde

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bo Lehm

THISTED:’’Uden brugere - intet kulturhus’’ står der i programmet for årets Hustræf, Kulturhusene i Danmarks (KHID) landsmøde, der torsdag og fredag blev afholdt i en del af Thisted eget Kulturrum, Plantagehuset.

78 gæster, med tilknytning til forskellige former for kulturhuse landet over, var inviteret til Thisted til fælles inspiration, læring og networking. Vibeke Sonntag er sekretariatsleder i KHID.

Vi har jo hørt, at der sker en hel masse heroppe, og vi vil gerne høre, hvordan det lader sig gøre. Noget af det særlige her er jo de meget, meget aktive unge, siger hun.

Konsulent ved Kulturrummet Thy Eva Sjælland var en af dem, der stod for oplæggene.

- Jeg har meget fokus på, at vi skal lade os inspirere af andre, så man ikke lukker sig om sig selv fordi man synes, det hele er godt. På sigt har vi også brug for at søge inspiration hos andre. Derudover skaber det også et netværk, vi kan trække på, siger hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.