Kvissel-drabet: Datter rolig under alarmopkald

Retten har afspillet alarmopkald, som 16-årige pige foretog kort efter drab på hendes mor

Arkivfoto

Arkivfoto

HJØRRING:Under retssagen mod en 16-årig pige og en 29-årig mand, som er tiltalt for at have dræbt den 16-åriges mor i Kvissel i oktober sidste år, blev der mandag formiddag afspillet det alarmopkald, som den 16-årige foretog til alarmcentralen efter drabet.

Opkaldet til 112 blev afspillet i fuld længde, og man kunne høre, at den 16-årige var meget fattet, da hun foretog opkaldet.

Hun fortalte, at hun havde hørt tumult på husets 1. sal, og at hun fandt sin mor død, og at der var blod over alt. Pigen sagde også, at hun havde set en mand løbe rundt ude i haven.

Medarbejderen på alarmcentralen bad den 16-årige gå op i soveværelset for at forsøge at give moren hjertemassage, og det var først, da pigen var kommet op i soveværelset igen, at man på alarmopkaldet kunne høre en reaktion fra pigen. Hun hyperventilerede og sagde, at hun skulle kaste op.

Den 16-årige blev undersøgt af en læge tidligt om morgenen, mens hun stadig var i huset, hvor drabet skete, og lægen konstaterede, at pigen var fuldstændig upåvirket af de dramatiske hændelser, der var foregået i huset få timer forinden.

I retten kom det også frem, at pigen ét minut før, hun ringede til alarmcentralen, havde ringet efter en taxa til den medtiltalte, den 29-årige mand, som skulle hentes på togstationen i Kvissel

Den 29-årige nægtede i første omgang at havde dræbt den 40-årige, men han indrømmede senere, at han havde dræbt hende i forening med den 16-årige.

I marts skiftede han forsvarer, og umiddelbart efter ændrede han også forklaring. Nu nægtede han drabet og sagde, at han ikke kunne genkende, hvad han tidligere skulle have sagt til politiet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.