Larsen: Nu er det i vores hænder

AaB-målmanden øjner en 1/16-finale i Europa League

Thomas Jasper
Nicolai Larsen stod igen og igen i vejen mod Steaua. Foto: Martin Damgård
Sport 28. november 2014 06:14 - Opdateret 28. november 2014 08:07

AALBORG: AaB tog et kolossalt skridt mod avancement til forårets knockout-fase i Europa League, da Steaua Bukarest torsdag måtte rejse hjem fra Aalborg med et 0-1-nederlag.

Nu kan AaB således selv afgøre holdets videre skæbne i gruppespillets sidste kamp på udebane mod Rio Ave.

- Nu er det i vores egne hænder, og det er en fed fornemmelse. Det kræver nok stadig en sejr i Portugal, og det skal nok blive svært, men vi tog et stort skridt i aften, siger AaB-målmand Nicolai Larsen.

Han kan tage en stor del af æren for torsdagens sejr, da han med flere store redninger holdt et velspillende Steaua-mandskab fra at komme på måltavlen.

- Det var en fin kamp fra min side. Jeg har kæmpet for at få nogle flere kampafgørende redninger med i mit spil, så det er selvfølgelig glædeligt, at det lykkedes så godt, siger Nicolai Larsen, der til fulde erkendte, at AaB var rumænerne spillemæssigt underlegne.

- Det var nok ikke det bedste hold, der vandt. Vores vilje og energi var i orden, men vi manglede kvalitet i vores spil med bolden. Men så er det fedt, at vores kollektiv er så stærkt, at det kan bære os igennem, siger Nicolai Larsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...