Larsen: Nu er det i vores hænder

AaB-målmanden øjner en 1/16-finale i Europa League

Nicolai Larsen stod igen og igen i vejen mod Steaua. Foto: Martin Damgård

Nicolai Larsen stod igen og igen i vejen mod Steaua. Foto: Martin Damgård

AALBORG:AaB tog et kolossalt skridt mod avancement til forårets knockout-fase i Europa League, da Steaua Bukarest torsdag måtte rejse hjem fra Aalborg med et 0-1-nederlag.

Nu kan AaB således selv afgøre holdets videre skæbne i gruppespillets sidste kamp på udebane mod Rio Ave.

- Nu er det i vores egne hænder, og det er en fed fornemmelse. Det kræver nok stadig en sejr i Portugal, og det skal nok blive svært, men vi tog et stort skridt i aften, siger AaB-målmand Nicolai Larsen.

Han kan tage en stor del af æren for torsdagens sejr, da han med flere store redninger holdt et velspillende Steaua-mandskab fra at komme på måltavlen.

- Det var en fin kamp fra min side. Jeg har kæmpet for at få nogle flere kampafgørende redninger med i mit spil, så det er selvfølgelig glædeligt, at det lykkedes så godt, siger Nicolai Larsen, der til fulde erkendte, at AaB var rumænerne spillemæssigt underlegne.

- Det var nok ikke det bedste hold, der vandt. Vores vilje og energi var i orden, men vi manglede kvalitet i vores spil med bolden. Men så er det fedt, at vores kollektiv er så stærkt, at det kan bære os igennem, siger Nicolai Larsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.