Kevin Magnussen ankom i helikopter: Formel 1-køreren kastede stjernestøv over EUC Nordvest

Den danske racerkører var i hopla, da han torsdag besøgte EUC Nordvest

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Der var torsdag åbning af det nye HTEC-center på EUC Nordvest.

Det er amerikanske Haas, der står bag det nye højteknologiske center, og derfor var den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen inviteret til indvielsen. Danskeren var glad for at kunne være med til åbningen.

- Det er dejligt at kunne være med til at deltage i sådanne arrangementer. Det er en af de fede ting, der hører med til jobbet, og det er altid rart at komme ud og møde nogle glade mennesker. Og så er det jo skønt at være i Nordjylland, siger Kevin Magnussen.

Formel 1-stjernen Kevin Magnussen besøgte EUC Nordvest i Thisted. Foto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Formel 1-stjernen Kevin Magnussen besøgte EUC Nordvest i Thisted. Foto: Bo Lehm Bo Lehm

Direktør på EUC Nordvest Hans Christian Jeppesen interviewede den danske racerkører på scenen, inden det blev tid til autografskrivning og billeder med den danske stjerne.

EUC Nordvest direktøren kunne ikke skjule sin begejstring for det nye center.

- Det er en rigtig stor dag. Det er noget, vi har arbejdet på i tre år faktisk. Det er interessant for os, fordi vi nu får mulighed for at udvikle vores medarbejdere, der kan uddanne vores elever sådan, at de har de helt rigtige kompetencer, når de skal ud i erhvervslivet, siger Hans Christian Jeppesen.

Formel 1-stjernen Kevin Magnussen besøgte EUC Nordvest i Thisted. Foto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Formel 1-stjernen Kevin Magnussen besøgte EUC Nordvest i Thisted. Foto: Bo Lehm Bo Lehm

24NORDJYSKE var med, da Kevin Magnussen var i Thy

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.