Mange fik smagt på Hadsund

Gode handler blev også klaret

Hadsund Skoleorkester var en af de lokale foreninger, der i forbindelse med Open By Night-arrangementet gav prøver på, hvad Hadsund har at byde på. Privatfoto
Hadsund 6. september 2016 06:02

HADSUND: Skyerne over Hadsund lå tungt hele dagen og aftenen, da Hadsund Handel forleden inviterede til Open By Night under temaet "Smag på Hadsund".

Heldigvis var det dog først ud på aftenen, det for alvor begyndte at regne, og det udmøntede sig også i en pæn tilstrømning af lækkersultne dagen igennem.

- Alt i alt er vi ganske tilfredse med "Smag på Hadsund"-arrangementet, som atter var eksemplet på, at Hadsund er en aktiv handelsby, der gerne gør lidt ekstra for vore mange kunder, siger Jan Vestergaard, som er aktivitetsansvarlig for Hadsund Handel."

På Torvet, i Storegade og på Himmerlandsgade var der stader med salg og dertil hørende smagsprøver på bagerbrød, kød, ost, knækbrød, Vebbestrup is, æggekage, glutenfri mel og ægte paella fra Helles Køkken.

Og der blev både smagt og handlet i stor stil hos alle, ligesom HB Fodbolds fadølsanlæg blev flittigt benyttet til tapning af fadøl. En række af Hadsunds sportsklubber var også på pletten for at vise deres sport frem og give publikum mulighed for at prøve de forskellige sportsgrene.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...