Hadsund

Mange fik smagt på Hadsund

Gode handler blev også klaret

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den lokale karateklub benyttede ligeledes lejligheden til at vise flaget. Privatfoto

HADSUND:Skyerne over Hadsund lå tungt hele dagen og aftenen, da Hadsund Handel forleden inviterede til Open By Night under temaet "Smag på Hadsund".

Heldigvis var det dog først ud på aftenen, det for alvor begyndte at regne, og det udmøntede sig også i en pæn tilstrømning af lækkersultne dagen igennem.

- Alt i alt er vi ganske tilfredse med "Smag på Hadsund"-arrangementet, som atter var eksemplet på, at Hadsund er en aktiv handelsby, der gerne gør lidt ekstra for vore mange kunder, siger Jan Vestergaard, som er aktivitetsansvarlig for Hadsund Handel."

På Torvet, i Storegade og på Himmerlandsgade var der stader med salg og dertil hørende smagsprøver på bagerbrød, kød, ost, knækbrød, Vebbestrup is, æggekage, glutenfri mel og ægte paella fra Helles Køkken.

Og der blev både smagt og handlet i stor stil hos alle, ligesom HB Fodbolds fadølsanlæg blev flittigt benyttet til tapning af fadøl. En række af Hadsunds sportsklubber var også på pletten for at vise deres sport frem og give publikum mulighed for at prøve de forskellige sportsgrene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.