Mareridt: Nordjyde fængslet i Thailand

374 mennesker på et areal på 200 kvadratmeter. Vi sover direkte på gulvet - som sardiner i en dåse, fortæller Peter Jensen fra Hjørring

NORDJYSKE Stiftstidende har talt med Peter Jensen via hans kærestes mobil, mens han var på sygehuset med skader fra et overfald. Han er blevet overfaldet to gange i fængslet.

NORDJYSKE Stiftstidende har talt med Peter Jensen via hans kærestes mobil, mens han var på sygehuset med skader fra et overfald. Han er blevet overfaldet to gange i fængslet.

THAILAND:Overfald og sygdom er hverdag for den nordjyske forretningsmand Peter Jensen fra Hjørring, som i snart et år har siddet fængslet i Phuket Provincial Prison. Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende.

- I vores afdeling er vi 374 mennesker på et areal på 200 kvadratmeter. Vi sover direkte på gulvet - som sardiner i en dåse, fortæller Peter Jensen.

NORDJYSKE Stiftstidende har talt med Peter Jensen via hans kærestes mobil, mens han var på sygehuset med skader fra et overfald. Han er blevet overfaldet to gange i fængslet. Han har nægtet at betale såkaldte beskyttelsespenge. Den 49-årige forretningsmand har tabt næsten 40 kilo, efter at han blev anholdt i november sidste år på grund af en fængslingskendelse fra Danmark, hvor der venter ham en sag for grov moms- og skattesvindel. Men udleveringen fra Thailand er aldrig gennemført.

- Jeg føler, at man låser mig fast i et system, hvor man gør mere skade end gavn. De danske myndigheder ved, hvordan det thailandske system fungerer. De kunne bare have sagt; nu tager vi dig hjem. Men det har de ikke gjort, siger han.

I stedet er der kommet flere civile sager mod Peter Jensen i Thailand, ifølge ham selv fordi hans forretninger er gået i stå på grund af fængslingen. Der er aldrig sendt en egentlig udleveringsbegæring til Thailand, ifølge anklagemyndigheden fordi det normalt ikke er nødvendigt i et land som Thailand.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.