Mors-Thy udlejer bagspiller

20-årige Niclas Søvsø udlejes til Lemvig-Thyborøn

Rasmus Boye Estrup
Arkivfoto: Bo Lehm
Sport 21. juli 2015 13:07

NYKØBING MORS: Den unge venstreback Niclas Søvsø udlejes fra Mors-Thy Håndbold til 1. divisionsklubben Lemvig-Thyborøn Håndbold. Den 20-årige har fået længere til startopstillingen i Mors-Thy med tilgangen af Marcus Mørk, og han får derfor en sæson hos Lemvig-Thyborøn.

Dog med den option, at Mors-Thy kan hente spilleren tilbage undervejs, hvis holdet skulle blive ramt af længerevarende skader, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg synes, det er en win-win situation for alle tre parter i denne aftale. For Mors-Thy Håndbold giver det mulighed for at få at se, hvor langt Niclas er i sin udvikling, og vi vil følge ham tæt i kampene for Lemvig-Thyborøn, ligesom Niclas fortsat jævnligt skal træne med i Mors-Thy Håndbold, siger talentchef Lars Svane Nielsen.

- Det bliver spændende at prøve noget nyt og kampmæssigt gå et step op i forhold til 2. Division i Mors-Thy Håndbold. Jeg glæder mig meget til at spille i 1. division, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at få masser spilletid og forhåbentlig succes til holdet, siger Niclas Søvsø i pressemeddelelsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...