Sport

Mors-Thy udlejer bagspiller

20-årige Niclas Søvsø udlejes til Lemvig-Thyborøn

Arkivfoto: Bo Lehm

Arkivfoto: Bo Lehm

NYKØBING MORS: Den unge venstreback Niclas Søvsø udlejes fra Mors-Thy Håndbold til 1. divisionsklubben Lemvig-Thyborøn Håndbold. Den 20-årige har fået længere til startopstillingen i Mors-Thy med tilgangen af Marcus Mørk, og han får derfor en sæson hos Lemvig-Thyborøn.

Dog med den option, at Mors-Thy kan hente spilleren tilbage undervejs, hvis holdet skulle blive ramt af længerevarende skader, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg synes, det er en win-win situation for alle tre parter i denne aftale. For Mors-Thy Håndbold giver det mulighed for at få at se, hvor langt Niclas er i sin udvikling, og vi vil følge ham tæt i kampene for Lemvig-Thyborøn, ligesom Niclas fortsat jævnligt skal træne med i Mors-Thy Håndbold, siger talentchef Lars Svane Nielsen.

- Det bliver spændende at prøve noget nyt og kampmæssigt gå et step op i forhold til 2. Division i Mors-Thy Håndbold. Jeg glæder mig meget til at spille i 1. division, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at få masser spilletid og forhåbentlig succes til holdet, siger Niclas Søvsø i pressemeddelelsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst