Michelin-kok til Mors

Torsten Vildgaard fra Noma skal inspirere østerselskere til at lave spændende retter med skaldyrene

Michelin-kok Torsten Vildgaard skal inspirere østerselskere på Mors. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Michelin-kok Torsten Vildgaard skal inspirere østerselskere på Mors. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

MORS:Der bliver drysset Michelin-støv over Mors til Oyster Final med Morsø Kommune som arrangør i weekenden 6. april, hvor afslutningen på østerssæsonen markeres med Oyster Final.

Til eventen kommer Michelin-kokken Torsten Vildgaard, fra den to-stjernede Michelin-restaurant NOMA samt Thorsten Schmidt fra den roste Restaurant Barr, begge beliggende i København, for at lave en Master Class for østerselskere.

- Det kommer til at foregå i det, der lige om lidt bliver til Nordic Food College på Morsø Landbrugsskole, og der bliver kun udbudt ti pladser til arrangementet, fortæller projektleder Maria Kjelds.

- Det er ikke hver dag, almindelige mad interesserede får mulighed for at arbejde med nogle af landets absolut ypperste kokke, og vi er da også utroligt stolte af, at det har kunnet lade sig gøre at trække så store kapaciteter til Oyster Final, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V).

Når masterclass´en er ovre får publikum mulighed for at møde de to kokke ved lystbådehavnen og Morsø Marina. Her vil de også kunne opleve et foredrag med Bill Dewey, som er en af førende eksperter indenfor skaldyrsindustrien i USA.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.