Ny leder af Frivilligcenter Mors

Bestyrelsen i Frivilligcenter Mors har valgt at ansætte 55-årige Lise Kragh Møller som ny leder

Lise Kragh Møller er ny leder af Frivilligcenter Mors. Privatfoto

Lise Kragh Møller er ny leder af Frivilligcenter Mors. Privatfoto

NYKØBING:Stillingen som leder af Frivilligcenter Mors har været slået op med ansøgningsfrist fredag 25. oktober. Ved ansøgningsfristens udløb var der indkommet 20 ansøgninger til stillingen, og ansættelsesudvalget besluttede at indkalde fire til samtale tirsdag 29. oktober.

Frivilligcenter Mors glæder sig os over, at have haft fire velkvalificerede ansøgere til samtaler og valgte herefter at ansætte Lise Kragh Møller i stillingen. Hun tiltræder stillingen 1. december, men vil forinden have møder med nuværende leder Claus Søndergaard Petersen, så hun kan sætte sig godt ind i arbejdet, inden hun tiltræder stillingen. Claus Søndergaard Petersen vil også gerne videregive arbejdet på en forsvarlig måde.

Lise Kragh Møller er 55 år og bosiddende i Lemvig. Hun er uddannet markedsføringsøkonom og har derudover en række kompetencegivende uddannelser fra Aalborg Universitet og VIA University Collage. Samtidig har hun en vidtfavnende arbejdserfaring med ledelses-, udviklings- og konsulentopgaver i kommuner og på institutioner.

Bestyrelsen i Frivilligcenter Mors glæder sig over at ansætte en kompetent og spændende leder og ser frem til samarbejdet og den videre udvikling af centeret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.