Stor interesse for at dyrke fødevarer i fjorden: Peter er ph.d. i tang

Peter Søndergaard Schmedes har brugt tre år på at forske i metoder til dyrkning af den eftertragtede røde tang søl

Peter Søndergaard Schmedes er glad for, at han trods den afsluttede ph.d. kan fortsætte sin forskning på Dansk Skaldyrcenter i Nykøbing. Foto: Bo Lehm

Peter Søndergaard Schmedes er glad for, at han trods den afsluttede ph.d. kan fortsætte sin forskning på Dansk Skaldyrcenter i Nykøbing. Foto: Bo Lehm

NYKØBING:Der var tang-pesto, tang-chips, tang-øl og hjemmebagte flutes med tang i på buffeten, da Peter Søndergaard Schmedes mandag fejrede et velove...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.