Aalborg

Nordjylland får døgnåben dagligvarebutik

Netto-butik har nu åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen

Netto på Vesterbro i Aalborg har nu åbent 24 timer i døgnet, alle ugens dage. PR-foto

Netto på Vesterbro i Aalborg har nu åbent 24 timer i døgnet, alle ugens dage. PR-foto

AALBORG:Nordjylland har fået sin første døgnåbne dagligvarebutik. Det er Netto på Vesterbro i Aalborg, der nu har åbent 24 timer i døgnet.

Udvidelsen af butikkens åbningstider gælder alle ugens dage, men butikschef Henrik Klujeff mener dog, at det særligt er fredag og lørdag nat, de sene indkøb sker, idet butikken kun ligger få hundrede meter fra Jomfru Ane Gade.

- Jeg tror især, at vi kommer til at mærke det i weekenden, hvor der er ekstra meget gang i byen. Men vi kan jo også se fra de øvrige døgnåbne Netto-butikker, at der hele ugen igennem kommer kunder på alle tider af døgnet, siger Henrik Klujeff.

Netto har i forvejen 12 døgnåbne butikker – en i Aarhus og en i Odense, mens de resterende ligger i Københavnsområdet.

Stort potentiale

Foruden øgede indkøbsmuligheder for kunderne er formålet med de døgnåbne butikker at flytte arbejdsopgaver som vareopfyldning og rengøring til de stille timer.

- Formålet har hele tiden været, at vi med døgnåbent kan fordele arbejdsopgaverne bedre over flere timer. Samtidig forventer kunderne i stigende grad at kunne gøre deres indkøb, når det passer dem bedst, siger Claus Sjödin, der er regionschef i Netto.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.