Solouheld på stribe: Smattede veje kom bag på nordjyske bilister

- Kør forsigtigt, lyder det fra Nordjyllands Politi

Sjappede veje og fortove i Brønderslev tirsdag morgen. Foto: Henrik Louis

Sjappede veje og fortove i Brønderslev tirsdag morgen. Foto: Henrik Louis

NORDJYLLAND:Nordjylland er blevet klædt i hvidt natten til tirsdag, og det har medført flere glatføreuheld. Det oplyser vagtchef Jesper Sørensen tirsdag morgen.

Ved 5.30-tiden havde han fået meldinger om i alt fem glatføreuheld, og i alle tilfælde var der tale om solouheld. De foreløbige meldinger går på, at ingen af dem har medført alvorlig personskade.

Ved tre-tiden skete et uheld nord for Sindal, hvor en personbil endte på siden.

Klokken 3.47 skete et solouheld ved Tversted, og godt 20 minutter senere var den så gal på motorvej E45. Her skred en lastbil ud, så motorvejen blev spærret. Det var i sydgående retning ved Sæby. Vejdirektoratet meddelte ved 5.55-tiden, at oprydningsarbejdet var overstået.

Klokken 4.25 skete et solouheld på Halsvej, og lidt efter klokken 5 skete der så atter et uheld på E45. Det var også i sydgående retning ved Hjallerup. Her kørte en bil i grøften, oplyser Jesper Sørensen.

Ved 6.40-tiden kom der så melding om morgenens sjette uheld - denne gang en bil, der skred ud på motorvejskørslen ved Aalborg SØ.

- Der bliver saltet i hele politikredsen, og jeg kan se på vores overvågningskameraer, at der er hvidt overalt. Så vi opfordrer folk til at køre forsigtigt og efter forholdene. Og kør hjemmefra i god tid, siger vagtchefen.

Vejdirektoratet oplyser, at der ud over saltning og foretages snerydning mange steder i det nordjyske.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden