Frontalt sammenstød: Motorcyklist kom alvorligt til skade

Mistanke om at bilist i trafikulykke ved Øster Hurup var påvirket af spiritus

Arkivfoto

Arkivfoto

ØSTER HURUP:  En mandlig motorcyklist sidst i 60'rne kom fredag ved 13.30-tiden alvorligt til skade, da han var impliceret i et voldsomt sammenstød med en personbil.

Den mandlige motorcyklist måtte hastekøres til Aalborg Universitetshospitals traumecenter til behandling for sine skader.

Ulykken blev anmeldt klokken 13.35 af en bilist, der kom forbi ulykkesstedet umiddelbart efter sammenstødet.

-  En bil ført af en mand - også sidst i 60'rne - kom kørende ad Hurupvej og kom af uvisse årsager over i modkørende retning, hvor den kørte frontalt ind i motorcyklisten, som blev slynget af sin motorcykel. Manden fik alvorlige skader, forklarer vagtchef Thomas Ottesen, Nordjyllands Politi uden at kunne gå i detaljer med skaderne.

Også føreren af bilen blev kørt med ambulance til Aalborg Universitetshospital til et tjek for sine skader, men samtidig med henblik på udtagning af en blodprøve til bestemmelse af en eventuel promille.

- Der er mistanke om spirituskørsel hos bilens fører, da der blev foretaget en prøve på stedet, som viste udslag over det tilladte, forklarer vagtchefen.

Politiet har arbejdet noget tid på stedet, og der er også tilkaldt en bilinspektør, der skal forsøge at klarlægge omstændighederne ved ulykken og for eksempel også forsøge at fastlægge de to køretøjers hastigheder, forklarer vagtchefen.

Nordjyllands Beredskab var også på stedet efter ulykken for at rydde op og sikre mod udsivning af olie og andre væsker i miljøet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden