Har du en lille detektiv gemt i maven? Så har atp måske jobbet til dig

Der skal ansættes 700 nye medarbejdere til smitteopsporing - jobbet skal passes hjemmefra

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix <i>Ritzau Scanpix</i>

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

NORDJYLLAND:Hvis du har en lille detektiv gemt i maven, og i øvrigt ikke har noget problem med at snakke i telefon med vildt fremmede mennesker, så har atp måske jobbet til dig.

Som et led i at begrænse spredningen af smitten med coronasmitte lovede regeringen tidligere at ansætte flere hundrede nye smitteopsporere, og det er de stillinger, atp nu har slået op. I alt skal der ansættes 700 nye medarbejdere til opgaven - idet der er tale om et fuldtidsjob, der er i første omgang er begrænset til to måneders varighed, med mulighed for, at det kan blive forlænget.

atp skriver blandt andet om jobbet, at opgaverne er at:

Ringe ud til COVID-19-smittede for orientering om forholdsregler.

Vejlede smittede ift. fx test og isolation.

Indhenter oplysninger om ”nære kontakter” til COVID-19-smittede.

Det er et job, du skal passe hjemmefra, og det kræver en stabil internetforbindelse derhjemme, skriver atp i jobopslaget. Det skyldes, at du ringer op via en softphone gennem atp's it-systemer - men du skal også have din egen mobiltelefon til at modtage bekræftelseskoder, når du logger ind i systemet.

icon

Vi tilbyder et højaktuelt job, der bidrager til en vigtig samfundsopgave. I samarbejde med dine kolleger får du en central rolle i arbejdet med at bryde smittekæderne for COVID-19, så vi kan genåbne samfundet og samtidig beskytte ældre og personer med øget risiko for at blive alvorligt syge af COVID-19.

atp

Der er ansøgningsfrist 10. februar, men atp skriver i jobopslaget, at man behandler ansøgningerne løbende og ansætter via telefoninterviews.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Drabet på Mia: Grusomt anklageskrift
Luk