Michelin-direktør: Sådan får nordjyske restauranter en Michelin-stjerne
Nordjyske talte med direktøren for Michelin-guiden efter mandagens afsløring af nye stjerner til danske restauranter. Igen var der ingen til Nordjylland. Her er Gwendal Poullenecs tre gode råd til at få en stjerne.

Michelin-guidens internationale direktør, Gwendal Poullenec, havde masser af stjerner med til uddelingen i Stavanger, blandt andet tre styk til Nomas René Redzepi. Men ingen til Nordjylland. Foto: Haakon Nordvik/Matkanalen
Ingen nordjyske top-restauranter havde forud for uddelingen af Michelin-stjerner mandag aften regnet med at få nogen til Nordjylland.
- Vi har overhovedet ingen udlændinge haft, som vi ikke vidste, hvem var, l...
Vil du læse videre?
Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.
Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk
Allerede abonnent? Log ind
Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.