Rod med midlertidige lyssignaler ved festival

Det har ellers rent politimæssigt været en meget stille Nibe Festival 

Publikum og Rasmus Seebach havde en kæmpe fest sammen på Store Scene lørdag aften, da mørket sænkede sig over Nibe Festival. <i>Foto: Claus Søndberg</i>

Publikum og Rasmus Seebach havde en kæmpe fest sammen på Store Scene lørdag aften, da mørket sænkede sig over Nibe Festival. Foto: Claus Søndberg

NIBE:Trafikken til og fra Nibe Festival blev en smule udfordret natten til søndag, hvor mange unge mennesker, der havde været på festival, skulle hentes hjem af pårørende.

Det fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

- Nogen havde drejet rundt på de midlertidige lyssignaler, der var opsat i forbindelse med afviklingen af trafikken i Nibeområdet, og det gav en del uro i nattrafikken - specielt mellem de to rundkørsler i Nibe, hvor der i nogle perioder opstod en del kø, fordi folk kørte forkerte veje og på forkerte tidspunkter, forklarer vagtchefen, der i løbet af natten fik flere meldinger ind om den trafikale situation i og ved Nibe.

Han betegner det som drengestreger formentlig udført af folk, der i lettere løftet stemning har været på vej hjem og så har syntes, at det var sjovt lige "at rette lidt" på lyssignalerne.

Men det er ulovligt at pille ved de opsatte midlertidige lyssignaler, fastslår vagtchefen.

Politiet havde da også patruljer ude for at få rettet lyssignalerne til igen, så trafikken kunne afvikles korrekt.

- Men bortset fra disse drengestreger, så har det rent politimæssigt været en stille og rolig festival uden en masse ballade, lyder roserne fra Karsten Højrup Kristensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.