Plader faldt af stillads - Aggersundbroen var spærret for al trafik

Nedfaldne plader er nu fjernet, så broen igen kan bruges

Aggersund broen var spærret på grund af  fare for nedstyrtende plader fra et stilads, som er sat op i forbindelse med vedligeholdelsesarbejder på broen. <i>Foto: Bente Poder</i>

Aggersund broen var spærret på grund af  fare for nedstyrtende plader fra et stilads, som er sat op i forbindelse med vedligeholdelsesarbejder på broen. Foto: Bente Poder

AGGERSUND:Plader, der havde revet sig løs fra et stillads i forbindelse med reparations- og vedligeholdelsesarbejde på Aggersundbroen, var søndag over middag årsag til,  at Aggersundbroen i omkring et par timer var spærret for al trafik. 

Det oplyser vagtchef Ole Buus, Nordjyllands Politi.

Men kort før klokken 15 meddelte Vejdirektoratet, at broen igen var åbnet for trafik i begge retninger. 

Det tog lige lidt tid, inden bilkøerne var afviklet, og trafikken igen gled normalt.

Det var den tiltagende blæst, der forårsagede, at pladerne rev sig løs fra stilladset.

Der er ifølge politiets oplysninger ikke kommet nogen personer til skade i forbindelse med, at pladerne rev sig løs fra stilladset.

- Der er folk på stedet, der er i gang med at rydde op, så vi kan få trafikken til at glide igen. Men jeg har ikke på nuværende tidspunkt nogen tidshorisont for en genåbning af broen, fortalte vagtchefen til nordjyske.dk ved 13.30-tiden.

Det var ikke blot den kørende trafik, der ikke kunne passere broen. Heller ikke gående kunne komme over broen, før pladerne var fjernet, og det igen var ufarligt at passere broen.

Ifølge nordjyske.dks oplysninger blev der hurtigt indkaldt ekstra mandskab fra det selskab, der har leveret stilladset, så de løsrevne plader kunne fjernes og broen gøres sikker at passere igen hurtigst muligt. 

Også en anden bro - Sallingsundbroen - havde søndag eftermiddag problemer med blæsten. Her oplyste Vejdirektoratet på trafikken.dk, at blæsten var så kraftig, at bilister opfordredes til at køre forsigtigt over broen. Blæsten skulle ifølge vejrudsigterne lægge sig igen ud på aftenen.

Aggersundbroen spærret

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden