- Nu må de godt synge til mig

Thomas Enevoldsen scorede for første gang to mål i AaB-trøjen

Thomas Enevoldsen håber, at han nu kan nappe tilnavnet Zweimal fra holdkammeraten Spalvis. Foto: Frank Cilius/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Thomas Enevoldsen håber, at han nu kan nappe tilnavnet Zweimal fra holdkammeraten Spalvis. Foto: Frank Cilius/Scanpix Scanpix Denmark

HADERSLEV:Thomas Enevoldsen har i nogle perioder i dette efterår været udskældt for at brænde for mange chancer. Men i de seneste to kampe har han udvist skarphed, og fredag aften i Haderslev var han stensikker og kynisk foran kassen med to scoringer til følge.

- Jeg har prøvet det nogle gange i udlandet, men det er første gang, det sker i AaB-trøjen, og det er jeg utroligt glad for. Jeg har da også været henne og stikke lidt til Spalvis og sige, at nu må de gerne synge ”han scorer altid to” til mig også, grinede han efter kampen.

- Men i det hele taget er jeg glad for, at jeg har fået et resultat ud af, at jeg har arbejdet meget med mine afslutninger til træning. Den chance, som jeg scorer det første mål på, har jeg jo brændt et par lignende af tidligere på sæsonen, så jeg havde besluttet mig for, at næste gang skulle der bankes til den og ikke afsluttes med indersiden. Og det virkede jo, konstaterer han.

AaB viste med sejren også, at de endelig evner at hente fuld gevinst, selvom spillet denne gang ikke var så sprudlende som i andre kampe i dette efterår.

- Nu har vi vundet tre kampe af de tætte på de seneste. Vi vandt 2-1 i Esbjerg, vi vandt 2-1 i Lyngby i pokalturneringen, og nu vinder vi den her. Og det er jo også de kampe, vi skal vinde, hvis vi gerne vil være med der, hvor det er rigtig sjovt. Og det er godt, vi nu viser, at vi har evnen til det.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.