- Vigtig sejr for os

Frederik Børsting glæder sig over stigende formkurve for AaB

AaB-fansene havde en fest i haderslev, da holdet slap af sted med tre lidt heldige point. Foto: Frank Cilius/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

AaB-fansene havde en fest i haderslev, da holdet slap af sted med tre lidt heldige point. Foto: Frank Cilius/Scanpix Scanpix Denmark

HADERSLEV:AaB’s Frederik Børsting var for anden kamp i streg at finde i startopstillingen, da AaB fredag aften vandt med 2-1 på udebane mod SønderjyskE.

Kantspilleren spillede en del kampe sidste år, men har igen i denne sæson været ude for, at der blevet skiftet meget rundt på pladsen som højre kant.

- Jeg føler nu, at jeg får resultatet af, at jeg efterhånden har været med i en hel del kampe og har fået en masse rutine. Der er flere ting, der fører til noget nu, hvor jeg får gjort tingene færdigt. Og så kan jeg også godt mærke, at jeg nok har fået bygget lidt på fysisk. Det er både i hurtigheden og i nærkampene, siger Frederik Børsting.

Mod SønderjyskE lagde han op til scoringen til 1-0 på en kontra, der blev kynisk afsluttet af Thomas Enevoldsen.

- Vi viste, at vi kunne være rigtig farlige på omstillinger, men generelt er det en kamp, der kunne være endt på en anden måde. Vi spiller ikke godt, men får alligevel de tre point, og det er utroligt vigtigt, hvis vi gerne vil være med i toppen. Nu går vi ind i en landsholdspause med to gode sejre, og kan vi holde os som ubesejrede i de sidste tre kampe, så ligger vi godt til henover vinterpausen, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.