Dronninglund

Ny form for prisuddeling

Hele seks priser skal uddeles ved award

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kunstneren Klaus Jensen har lavet flere af priserne. Arkivfoto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV/DRONNINGLUND:Hvem skal have Brønderslev Kommunes Fritidspris 2018?

Brønderslev Kommunes Fritidspris får nyt indhold og form - ja, du læste helt rigtig.

- Der var ingen uddeling af Fritidsprisen i 2017, da vi i længere tid har arbejdet med at skabe et nyt koncept for uddeling af Fritidsprisen, fortæller Jørgen Nielsen fra Team Fritid og Kultur, og fortsætter:

- Vi er derfor meget glade for at kunne invitere fritidslivet til stort Award Show torsdag 17. maj 2018, hvor vi således fejrer kommunens driftige fritidsliv, og samtidig påskønner særlige indsatser".

Der bliver uddelt hele seks priser, hvoraf de fire er Brønderslev Kommunes Fritidspris, og her finder vi i år en helt ny pris, nemlig Årets Forening. Ud over den skal der findes prismodtagere til årets ildsjæl, unglederprisen og prisen for den særlige præstation.

- Vi krydrer endvidere aftenen med at uddele yderligere to priser" oplyser Jeppe Østergaard fra Team Fritid og Kultur, og uddyber: - DGI unglederprisen blev uddelt første gang i 2016, og vi glæder os til at byde DGI inden for igen. NORDJYSKE Mediers Kammeratskabspris er derimod en helt ny pris, som vi ser meget frem til, og er sikre på, at der må være mange kandidater til netop den pris ude i foreningerne.

Kriterierne og indstillingsskemaerne til de enkelte priser findes på Brønderslev Kommunes hjemmeside under fanen Fritid.

Da der nu er tale om et Award Show, skal vinderne selvfølgelig også belønnes med en unik award. Kunstner Klaus Jensen, Ravnstrup, har lavet årets award, som de fire vindere af Fritidsprisen modtager sammen med en gavecheck på 2500 kroner.

Både DGI og Nordjyske Mediers prismodtagere belønnes hver med en gavecheck på 2500 kroner.

- Fritids- og Kulturudvalget har længe ønsket, at arrangementet skal afvikles som et stort award show bestående af forskellige indslag og underholdning, alt sammen for at give de frivillige ledere og udøvere et skulderklap og en aften, hvor det handler om at de skal have det godt, fortæller Jeppe Østergaard. Han fortsætter:

- Udvalget ser arrangementet som en hyldest til alle foreningsledere, trænere og udøvere i vores mere end 100 folkeoplysende foreninger.

- Der findes heldigvis mange ildsjæle og frivillige, der gør et kæmpe stykke arbejde ude i foreningerne, og uden dem vil Brønderslev Kommunes borgerne ikke være i stand til at vælge mellem så bred en vifte af tilbud inden for fritidslivet. oplyser Jørgen Nielsen.

Fristen for indstillinger er sat til den 1. april 2018.

- Det er et indstillingsudvalg bestående af et medlem fra Fritids- og Kulturudvalget, Spejdersamvirket, Idrætssamvirket og Team Fritid og Kultur, der indstiller kandidaterne til fritids- og kulturudvalget, fortæller Jørgen Nielsen, og henviser til www.bronderslev.dk/fritid for yderligere oplysninger.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.