Oldboys resultater fra SBK

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

Old boys hold 2 har på udebane spillet mod Asaa 4. Resultatet blev et lille nederlag på 1-7.

Henning Ejsing (2,75) gjorde det denne gang ganske godt. På trods af dette, blev det en meget spændende dyst. Ingen af aktørerne havde lyst til at give sig, så det blev en intens fight hele vejen igennem. På opløbssiden var der stadig close race. Selv et målfoto kunne ikke udpege en vinder, så uafgjort blev resultatet efter en god indsats.

Gunnar Muhlig (4,06) tog part i et særdeles spændende og meget tæt opgør. Der var således ikke råd til fejltrin undervejs. Da målsnoren kom i sigte, svigtede koncentrationen desværre. Dette betød således et meget smalt nederlag.

Hans Chr. Jørgensen (6,66) gjorde det egentlig ganske godt. Modstanderen havde desværre fået samme gode ide, hvorfor der blev budt på endnu et særdeles tæt opgør. Der blev således givet og taget efter bedste evne, hvilket betød at ingen af kamphanerne magtede at rykke sig afgørende fri. Umiddelbart før mållinjen knækkede filmen desværre. Dette resulterede i endnu et meget smalt nederlag.

Kjeld H. Jensen (3,67) kiksede starten totalt, hvilket startede en negativ spiral. Alle de fejl, der kunne laves, blev nu begået. At det tillige blev en rigtig sejtrækker, gjorde ikke sagen bedre. Det hele endte således med et stort og meget unødvendigt nederlag.

Old boys hold 3 har på hjemmebane spillet mod Sæby 1. Resultatet blev en lille sejr på 6-2.

Jørn Brath (2,53) blev presset fra start, hvorved han havde svært ved at følge med strømmen. Selv om han kæmpede godt for sagen måtte han sluttelig indkassere et lille nederlag.

Poul Erik Thomsen (5,33) gjorde det rimelig godt. På trods af dette måtte han denne gang kæmpe særdeles hårdt for pointene. I slutfasen var der stadig close race, så der blev stillet store krav til aktørerne. At han efterhånden har udviklet sig til en snu ræv kom der et nyt bevis på, idet han snuppede sejren med mindst mulig margin.

Ivan Simonsen (7,00) var denne gang fit for fight. Med stor akkuratesse i spillet og en funklende koncentration trillede han behændigt ballerne rundt på bordet. Den gode indsats blev således hurtigt omsat til en meget flot sejr.

Kaj Kristensen (8,54) ydede denne gang en ordinær indsats. Da han ikke blev udsat for det helt store pres, kunne han således stille og roligt trille en sikker sejr i hus.

2-mands holdet har på udebane spillet mod Tårs 1. Resultatet blev et stort nederlag på 0-4.

Thorvald Jørgensen (2,34) tog sig noget af et formdyk. Med spil langt under middel gjorde han det således meget svært for sig selv. Alle forsøg på at hente det forsømte led skibbrud, og således måtte han sluge kamelen i form af et alt for stort nederlag.

Michael Fischer (17,83) havde ikke det sædvanlige overblik, hvorfor spillet blev lidt forkrampet. Han fik dog rettet en smule op på spillet, men forhindre et nederlag kunne han dog ikke.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst