Otte DM-medaljer til Hadsund-roere

Roklubben i Hadsund triumferede

Peter Rytter Munk og William Wisholm vandt sammen sølv i dobbeltfirer og bronze i dobbeltsculler ved DM-stævnet i Holstebro. Privatfoto
Hadsund 29. september 2016 08:25 - Opdateret 29. september 2016 08:43

HADSUND: Roerne fra Hadsund viste masser af kraft på vandet ved årets DM i roning på Vandkraftsøen i Holstebro. Sammenlagt blev det til fire sølv- og fire bronzemedaljer.

I seniorherrernes dobbeltfirer var Hadsund Roklubs kvartet: Peter Rytter Munk, Jens Noll Nielsen, William Wisholm og Mikkel Knudsen i konkurrence med en række af landets allerbedste roere, men gik alligevel uimponeret til opgaven. Holdet var med i front straks fra start, og måtte i sidste ende kun se sig slået af guldvinderne fra Bagsværd Roklub.

Individuelt blev det også til en sølvmedalje til Jens Noll Nielsen i letvægtssinglesculler, kun overgået af holdkammeraten fra VM tidligere på året, Mathias Larsen fra Odder.

Peter Rytter Munk og William Wisholm stillede til start i seniorherrernes dobbeltsculler og roede sig ved fælles hjælp til en bronzemedalje efter guldvinderne fra DSR og sølvvinderne fra Odense.

Bronze blev det også til Peter Rytter Munk i herrernes åbne klasse i singlesculler. Dermed har Hadsundroeren i alt tegnet sig for fire DM-medaljer i sæsonens løb, eftersom han tidligere på året vandt guld i U23 klassen i singlesculler.

Ninna Pedersen og Astrid Filtenborg blev nummer tre i seniordamernes toer uden styrmand senior, og senere opnåede de sammen med Liane Vestergaard og Agnete Munk samme placering i juniorernes dobbeltfirer.

Mikkel Knudsen stillede til start i singlesculler blandt de ældste juniorer og forvandlede i Holstebro sidste års bronzemedalje til en medalje af sølv.

Endelig blev det også til sølv til Michael Blomstrand i veteranernes singlesculler.

Ved siden af DM-stævnet blev der også afviklet en række løb for yngre roere. Her nåede både Haris Alagic og Ida Blomstrand helt til tops i singlesculler for de 12 til 14 årige, og begge afslutter dermed deres junior C-periode som guldvindere. Næste år gælder det den ældre junior B klasse.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...