Patrick: Det var lidt pinligt

AaB blev overmatchet i første halvleg af kampen mod Brøndby

Kampen endte med stor tumult, da Jores Okore fik rødt kort for en hævnakt på Jan Kliment. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Kampen endte med stor tumult, da Jores Okore fik rødt kort for en hævnakt på Jan Kliment. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

FODBOLD:AaB fik absolut ikke den ønskede start på Mesterskabsspillet, da holdet mandag tabte med hele 3-0 på hjemmebane til Brøndby, der især i kampens første halvleg var bedst fra start til slut.

Brøndby scorede hele tre gange inden pausen og dominerede spillet i stor grad, så AaB ikke kom frem til de store muligheder.

- Det var jo egentlig lidt småpinligt at rende rundt derinde i første halvleg. I pausen aftale vi så, at vi skulle forsøge at holde nullet i anden halvleg, og vi skulle forsøge at score et mål. Vi holdt nullet og fik skabt nogle chancer, men vi havde jo smidt det hele på gulvet inden pausen, siger Patrick Kristensen, der blev udstyret med anførerbindet, da Jores Okore blev smidt ud.

AaB sneg sig med i Mesterskabsspillet på yderste mandat og har ikke det store at spille for, da der med al sandsynlighed er for langt op til de pladser, der kan give medaljer eller europæiske placeringer. Men Patrick Kristensen mener ikke, at det har noget at sige.

- Jeg synes ikke, at vi mangler motivation. Vi er 11 spillere derinde, der meget gerne vil vinde en fodboldkamp, og vil vi ikke det, så finder Morten nok nogle andre til den næste kamp. Fodbold er jo et skidesjovt spil, når det kører på banen, og lige nu er det godt, der kun er fire dage til næste kamp, så vi kan få lov til at vise, at vi er bedre end det her, siger han.

AaB spiller fredag aften på udebane mod FC Nordsjælland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden