Brønderslev

Poetry Slam i parken

Brønderslev Forfatterskole bag arrangement i rododendronparken

Peter Dyreborg er én af de medvirkende. Foto: Lars Pauli

Peter Dyreborg er én af de medvirkende. Foto: Lars Pauli

BRØNDERSLEV:Som noget helt unikt har alle mulighed for at være med, når Brønderslev Forfatterskole inviterer til Poetry Slam i parken fredag 5. august kl. 18.

Mange har opfordret forfatterskolen til, at der blev en mulighed for at alle kunne møde de unge forfattertalenter i virkeligheden. Derfor har forfatterskolen i samarbejder med Borger9700 arrangeret en åben opvisning ’Poetry Slam i parken’.

Her vil Peter Dyreborg og Lasse Nyholm Jensen være værter ved et Poetry Slam for Brønderslev Forfatterskoles fortsætterhold. Interessen for Poetry Slam er stor og derfor er der for første gang et fortsætterhold på forfatterskolen. Undervisningen varetages af Peter Dyreborg og Lasse Nyholm Jensen, som begge er en del af den absolutte elite inden for Poetry Slam.

Peter Dyreborg er én af landets mest aktive poetry slammere, tidligere dansk mester og optræder i både Danmark og udlandet. Om genren Poetry Slam fortæller Peter:

- En konkurrence i digtoplæsning lyder måske ikke som en festlig fredag aften. Men det er det, når jeg optræder i København trækker vi op til 600-700 publikummer, og når jeg optræder i Tyskland er der 2.500 publikummer. Og eftersom jeg selv er fra Vendsyssel, så glæder jeg mig til at vise alle i Brønderslev, hvor meget vi egentlig kan med vores fantastiske sprog.

Der er en unik chance for at opleve de unge forfatterspirer optræde, at opleve poesi på en helt speciel måde.

Peter Dyreborg uddyber:

- Det helt særlige ved poetry slam er, at det er fabelagtig underholdning for alle aldre. Uanset om du er 15 år eller 55 år, eller bare midt imellem, så vil slammet give dig de bredeste smil på læben, hvis du er til underfundig humor. Slam er ikke plat som meget stand up comedy, men er heller ikke kedeligt som de digte, du blev tortureret med i skoletiden.

Arrangementet er et samarbejde mellem Brønderslev Forfatterskole og borgerforeningen i Brønderslev Borger9700. Borgerforeningen vil servere gratis grillpølser, og der er salg af øl og vand.

Louise Eltved Krogsgård, leder af Brønderslev Forfatterskole siger:

- Vi håber rigtig mange har lyst til at være med, når Brønderslev Forfatterskole optræder. Poetry Slam er noget helt særligt. Kom endelig og tag familien med, vi garanterer en festlig aften, hvor du kan blive høj af ord, og samtidig få lidt at spise. Poetry Slam i parken finder sted under åben scene på Buus-scenen, men vi flytter over i Den runde Pavillon, hvis vejrguderne svigter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.