Aalborg

Politiet fortsætter jagt på overfaldsmand

To dage efter overfald på 10-årig stemmer politiet stadig dørklokker for at finde oplysninger

Foto: Jesper Thomasen

Foto: Jesper Thomasen

AALBORG:Politiet efterlyser stadig alle oplysninger, folk måtte have, der kunne relatere sig til overfaldet på en 10-årig pige på Panstien i Gug tirsdag aften.

- Vi hører stadig meget gerne fra folk, og folk skal endelig ikke holde sig tilbage, hvis de har noget information, selvom de måske tænker, at det er for småt. Vi tager imod alle oplysninger vi kan få, siger politikommissær Lars Nørskov Jørgensen, der leder politiets efterforskning af sagen.

Torsdag fortsatte politiet med at stemme dørklokker i området, hvor hændelsen fandt sted, for at høre, om nogle har set en mand, der passer på det signalement, som den 10-årige pige har givet.

Pigen blev lokket ind i et buskads af manden, der viste hende et bille af en hund på sin mobiltelefon. Herefter væltede han hende omkuld og holdte hende fast, inden det lykkedes hende at slippe væk.

Manden beskrives som mellem 170 og 175 centimeter høj, mellem 35 og 40 år gammel og på aftenen iført en sort sommerjakke, blå cowboybukser med huller, brunt bælte og hvide sko.