Valgpodcast: Mette F og Ellemann har mest white house potential

Nyeste episode af vores podcast op til valget tager fat på statsministerkandidater - og en inhabil politiker

Hvem har mest White House potential? <i>Grafik: Christian Made Hagelskjær</i>

Hvem har mest White House potential? Grafik: Christian Made Hagelskjær

Mange husker den efterhånden ikoniske scene fra serien 'Klovn', hvor Frank Hvam og Casper Christensen går i regnen og diskuterer, om Casper egentlig ikke har præsidentpotentiale. Det der skal til, må man forstå på Casper, er, at man har ret i 95 procent af sine beslutninger og så skal man have karisma. 

I den nyeste episode af Nordjyskes Valgpodcast diskuterer de politiske journalister Johannes Jacobsen og Anders Sønderup med vært Dan Grønbech, hvem af statsministerkandidaterne, der besidder mest "white house potential." Særligt ovenpå den seneste tv-debat mellem de tre kandidater, Mette Frederiksen, Søren Pape Poulsen og Jakob Ellemann-Jensen. ´

For Anders Sønderup er vurderingen klar:

- Det har Mette Frederiksen, fordi hun har været i Det Hvide Hus, hvis man kan kalde Prins Jørgens Gård, hvor Statsministeriet holder til for Det Hvide Hus, vurderer han. 

Du kan høre, hvem af de blå kandidater, som panelet vurderer til at kunne udfordre Mette Frederiksen om posten, og så vender podcastens panel også, om Søren Pape Poulsen burde trække sig oven på sidste ugers tilbagegang i meningsmålingerne, og hvad den nedadgående udvikling betyder for de nordjyske konservative kandidater. 

Sidst men ikke mindst får du også historien om, hvordan Venstre-kandidat Maja Torp har været inhabil i sit arbejde i Aalborg Byråd i forbindelse med en anlægssag, som hendes kæreste havde økonomiske interesser i. Du kan finde podcasten på alle platforme.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.