2021 gik bedre end frygtet for vandrerhjem

Usædvanligt fin sommer reddede året for Rebild Vandrerhjem

Bestyrelsen for Rebild Vandrerhjem sammen med forpagter Vivi Frejlev Nielsen og hendes  ægtefælle Hugo Nielsen (th.) Privatfoto

Bestyrelsen for Rebild Vandrerhjem sammen med forpagter Vivi Frejlev Nielsen og hendes ægtefælle Hugo Nielsen (th.) Privatfoto

Med udsigt til endnu et år med corona var det med nogen nervøsitet, forpagter af Rebild Vandrerhjem Vivi Frejlev Nielsen gik ind i 2021.

Heldigvis forløb året bedre end frygtet....

Sommersæsonen endte med at blive usædvanligt fin, så selv om året mod slutningen igen bød på nedlukning og afbestillinger, ser Vivi Frejlev Nielsen nu optimistisk frem mod 2022.

Rebild Vandrerhjem er en selvejende institution, som er tilknyttet kæden Danhostel, og bag forpagteren står en bestyrelse bestående af medlemmer, som er udpeget af Rebild byråd og Rebild erhvervsudviklingsråd.

Vandrerhjemmet tæller i alt 21 værelser, beregnet til mellem to og fem personer.

Rebild Vandrerhjem har hvert år igennem de seneste mange år foretaget store investeringer i moderniseringer, og stilstanden bruges netop nu på at få de fire sidste værelser renoveret.

I første omgang er alle værelserne blevet forsynet med nye senge, og værelserne er blevet malet og forsynet med nye trægulvbelægninger.

Til den kommende sæson arbejder forpagter og bestyrelse desuden på at skabe bedre faciliteter til opbevaring af cykler - til gavn for de mange gæster, der søger til Rebild for aktivt at benytte sig af den smukke natur i Rebild Bakker.

Bestyrelsen for Rebild Vandrerhjem har netop konstitueret sig med Thorkild Christensen som formand, Flemming Jepsen som næstformand, Marianne Westergaard som kasserer og Sabrina Munk som sekretær,

Ny i bestyrelsen er John Hansen. Han afløser William Bluhme, der efter 13 år i bestyrelsen har valgt at stoppe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden