Kro-julefrokoster gennemføres - men uden dans

Kroejer på Rold Storkro trøster sig med, at de udmeldte corona-restriktioner trods alt ikke blev mere gennemgribende

Kroejer Jørgen Pedersen, Rold Storkro - har fortsat optimismen i behold, selv om de planlagte julefrokoster fredag og lørdag nu bliver ramt af de skærpede corona-restriktioner. Arkivfoto

Kroejer Jørgen Pedersen, Rold Storkro - har fortsat optimismen i behold, selv om de planlagte julefrokoster fredag og lørdag nu bliver ramt af de skærpede corona-restriktioner. Arkivfoto

- Selvfølgelig havde vi da gerne set, at restriktionerne var kommet et par dage senere, så vi også kunne have nået at gennemføre årets sidste julefrokoster som oprindeligt planlagt.

- Men bortset fra dét er vi stadig fulde af optimisme. Det kommer man nu engang længst med, er min erfaring fra mange år i branchen.

Sådan lyder det besindigt fra direktør Jørgen Pedersen, Rold Storkro, ved udsigten til to julefrokoster i weekenden, som kroen nu må afvikle under hensyntagen til den nye - skærpede - corona-restriktioner.

- I forvejen er Rold Storkro ikke et sted, man tager hen for at holde en vild og voldsom tam-tam-julefrokost. Og derfor gennemfører vi også fortsat julefrokosterne fredag og lørdag - på de betingelser, som vi nu har at rette os efter. Det vil bl. a. sige: uden dans og indtil kl. 24, oplyser Jørgen Pedersen.

Rold StorKro har allerede afviklet seks julefrokoster fordelt over de seneste tre weekender - alle udsolgte og med musik af duoen One-by-One indtil kl. 01.00.

På den baggrund er det også lidt nemmere at leve med, at julefrokosterne 10. og 11. december nu må afvikles under lidt andre betingelser.

- Den tid, der er gået godt, kommer heldigvis ikke skidt tilbage.

- Og generelt har vi i 2021 nydt godt af, at der ovenpå vinterens corona-nedlukning tydeligvis har været et opsparet behov for at komme i byen og få noget godt at spise.

- Vi har både haft en god sommer og et fint efterår, og derfor overlever vi nok også endnu en vinter med corona-restriktioner. Især da hvis de ikke bliver mere gennemgribende end dem, der blev meldt ud på onsdagens pressemøde,

- Det vigtigste er, at vi nu får styr på smitten, og i øvrigt kommer trygt gennem vinteren.

- Så skal gæsterne nok vende tilbage på et senere tidspunkt, forudser en trods alt fortsat fortrøstningsfuld kroejer for bunden af Rebild Bakker.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.