Storbrand på landejendom - brandfolk måtte tilkalde hjælp

Nordjyllands Beredskab kæmpede torsdag aften for at slukke brand på ejendom mellem Hadsund og Bælum

Arkivfoto: Martin Damgård

Arkivfoto: Martin Damgård

HADSUND:Nordjyllands Beredskab kæmpede torsdag aften med at få kontrol over en omfattende brand på en landejendom på Graverhusevej i Rebild Kommune mellem Bælum og Hadsund.

Alarmen lød kl. 21.19, og beredskabet sendte i første omgang et slukningskøretøj fra stationen i Hadsund ud til ejendommen, hvor der er gået ild i en traktor i en lade. Ilden truer med at brede sig til en tilstødende længe, hvor der opbevares halm og brænde.

Hurtigt stod det klart, at der skulle mere mandskab ud på ejendommen. I første omgang blev der tilkaldt yderligere et slukningskøretøj samt to tankvogne, ligesom Beredskabsstyrelsen mødte op med en kran og en kompressor.

Fare for eksplosion

Brandfolkene var sent torsdag aften i færd med at sprøjte vand på en tank med diesel samt nogle trykflasker for at forhindre dem i at eksplodere.

Det lykkedes dog brandfolkene at få flammerne under kontrol før de spredte sig til tilhørende ladebygninger eller stuehuset, og klokken 03.48 meddelte Nordjyllands Beredskab på twitter, at branden var slukket og at alle køretøjer havde forladt stedet.

Nordjyllands Politi fortæller fredag morgen, at hverken dyr eller mennesker kom noget til under branden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.