S-bagland bakker Kollerup op

Simon Kollerups boligsag ændrer ikke ved kredsbestyrelsens holdning - der er fuld opbakning og tillid i baglandet

Simon Kollerups boligsag har ikke slået skår i hans forhold til sit bagland i Thisted-kredsen. Efter et møde i kredsbestyrelsen onsdag aften er der fortsat fuld opbakning og tillid til ham. Foto: Ole Iversen

Simon Kollerups boligsag har ikke slået skår i hans forhold til sit bagland i Thisted-kredsen. Efter et møde i kredsbestyrelsen onsdag aften er der fortsat fuld opbakning og tillid til ham. Foto: Ole Iversen

THISTED:Fuld opbakning og tillid til Simon Kollerup

Det er meldingen efter et møde i kredsbestyrelsen for socialdemokraterne i Thisted-kredsen onsdag aften. Kredsen dækker Thisted og Morsø kommuner.

Simon Kollerups boligsag var et af emnerne på kredsbestyrelsens møde, og efter en grundig redegørelse fra Simon Kollerup om netop den sag er meldingen fra kredsformand Lisbet Brun helt klar. Der er fuld opbakning og tillid til Simon Kollerup og det arbejde, han gør for Thy og Mors.

- 100 procent opbakning

På kredsbestyrelsens vegne fremhæver Lisbet Brun, at opbakningen til Kollerup er 100 procent og at han er synlig i lokalområdet og brænder for både Thy og Mors og kæmper for de bedst mulige vilkår for de to områder på Christiansborg.

- I kredsbestyrelsen er vi klar til at føre en meget ambitiøs valgkampagne, hvor vi vil fastholde fokus på politik og udvikling af vores område, oplyser Lisbet Brun som understreger, at det er vigtigt, at både Thy og Mors fortsat er repræsenteret af en stærk socialdemokratisk stemme på Christiansborg.

- Det ved vi, at Simon Kollerup er. Han er meget tilstede i området og kæmper godt for vores sag, siger kredsformanden, som betegner onsdagens møde som godt med en grundig redegørelse fra Simon Kollerup.

Kredsbestyrelsen vil nu gøre klar til den valgkamp, der kommer i år.

Gratis lejlighed

Ekstra Bladet skrev søndag, at Simon Kollerup (S) i flere år har fået stillet en gratis lejlighed til rådighed af Folketinget, uden at han har haft behov for den.

- Det er en møgirriterende sag, sagde Simon Kollerup forleden til NORDJYSKE Medier og fastholdt, at han har levet op til reglerne, selvom han de seneste to år har boet sammen med sin kæreste og deres to børn, når han har opholdt sig i hovedstaden.

- Jeg har brugt den (lejligheden, red.), men på det seneste har det været sjældent og derfor har jeg nu taget konsekvensen og opsagt den, siger han, og erkender at det er sammenfaldende med at Ekstra Bladet har sat fokus på hans boligforhold.

- Jeg kunne have gjort det for en måned siden, eller ventet en måned, men nu blev der stillet spørgsmålstegn ved, om tingene er, som de skal være, og den tvivl ønsker jeg ikke. Derfor har jeg opsagt den nu, fortalte den nordjyske folketingsmedlem til NORDJYSKE.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden