Løgstør

Se billederne: Løgstør inviterede til dyrskue i solskinsvejr

Omkring 100 heste, får og kvæg fik selskab af shetlandsponyer, høns og kæledyr på pladsen

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

12-årige Viola Munkholm fra Løgstør Rideklub var i ringen med hesten Bertil, også 12 år. Sammen med veninden, 14-årige Nicoline Krogfeldt, lavede hun springopvisning. Foto: Matthew Burnett

LØGSTØR:I Løgstør mødtes by og land lørdag til dyrskue på sidste dag af den årlige byfest. Og traditionen tro bød skuet på både bedømmelser, opvisninger og aktiviteter for hele familien, der kunne hygge sig i solskinsvejr.

Omkring 100 heste, får og kvæg fik selskab af shetlandsponyer, høns og kæledyr på pladsen, hvor der var aktiviteter for både store og små.

54 malkekvæg blev bedømt i ringen, mens kun et enkelt kødkvæg var at finde på pladsen. Arrangørerne har strammet kravet om blodprøver for at undgå smitte af kvægsygdomme, og det havde fået flere kødkvægavlere til at melde afbud. Dagen startede med flaghejsning, inden de første dyr blev bedømt af dommerne. Der var rosetter, ærespræmier og pokal til de flotteste dyr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst