En ganske gyselig aften - se alle billederne

Skræk, forfærdelig, gruopvækkende, blodig og bloddryppende. Intet mindre. Handelsgaderne i Fjerritslev var fredag aften omdannet til det rene rædselskabinet

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Byens handlende havde inviteret til halloween by night, og rundt omkring i byen kunne man møde den ene uhyggelige og klamme figur efter den anden.

Heriblandt på loftet hos Kastberg Sko og Tasker, hvor der igen i år var gjort noget ud af udsmykningen.

Unge Silas Boeriths Vestergaard fra Slettestrand turde godt gå derind - det blev lidt for meget for lillesøster, så hun blev udenfor. Det var bare for uhyggeligt. Silas havde også sin mor med, og en af grundende til, at den lille familie tog til byen denne aften, var netop for at se udsmykningen ved Kastberg Sko og Tasker.

Det var på en og samme tid også en ganske hyggelig aften. Hos Hokus Pokus var der også fuld hus. Børn var der specielt mange af, for ansigtsmaling er et sikkert hit. Frida Schriver Niewald på seks år synes, at det var ganske sjovt. Hun har prøvet det før, og var ganske tryg ved, at Merete Jakobsen styrede penslen.

- Jeg er selvlært, men jeg har efterhånden gjort det mange gange før. Og uanset hvad, så siger forældrene altid, at børnene ser så flotte ud, sagde Merete Jakobsen, som fik hjælp til at male de mange børn af Benedikte Kornum.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.