Thisted

Slagsmål på flygtningecenter får efterspil

Politiet undlod at anholde nogen, da der lørdag aften opstod uro på Flygtningecenter Thisted - men det kan være en stakket frist

Arkivfoto: Peter Mørk

Arkivfoto: Peter Mørk

THISTED:Politiet har fortsat ikke overblik over, hvad der egentlig skete, da der lørdag aften opstod et større slagsmål på Flygtningecenter Thisted, men det rettes der muligvis op på, når en ny uge begynder.

- Vi har sikret os billeder fra lejrens videoovervågning, og dem skal vi have kigget igennem mandag, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen.

Ifølge politiet startede slagsmålet formentlig, da en af beboerne røg hash indenfor. Det fik mindst 10 andre beboere til at gå i slagsmål - muligvis både for at straffe den hashrygende og for at forsvare ham.

Allerede ved den første melding om slagsmålet valgte politiet at gardere sig.

- I første omgang vurderede vi, at patruljen i Thisted ikke kunne klare opgaven alene, så vi sendte ekstra patruljer fra Skive og Holstebro og fra hundepatruljen, lige som vi bad om hjælp fra Nordjyllands Politis hundepatrulje, forklarer Henrik Nielsen.

Det store politiopbud havde den ønskede effekt, for ved ankomsten blev der omgående roligt, faktisk så roligt, at det kneb for politiet at finde ud af, hvad der var sket.

- Ingen havde særlig meget lyst til at snakke med os, fortæller Henrik Nielsen.

Kun personen, der angiveligt udløste balladen, kom så meget til skade, at han måtte på sygehuset for at blive behandlet.

Mandag forventer politiet så at blive klogere på hændelsesforløbet, når man får kigget video-billederne igennem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.