Thisted

Slagsmål ved Flygtningecenter Thisted

En større politistyrke måtte lørdag aften rykke ud til et opgør - der menes at være startet på grund af rygning

Arkivfoto: Peter Mørk

Arkivfoto: Peter Mørk

THISTED:Politiet rykkede lørdag aften ud til et større slagsmål i Flygtningecenter Thisted, skriver bt.dk.

Slagsmålet startede, da en person røg en cigaret indenfor. Han blev efterfølgende overfaldet af en række beboere på asylcentret, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj.

- Vi rykkede ud til et slagsmål klokken 20.20. Vi ved ikke helt, hvor mange, der deltog i slagsmålet, men det var i hvert fald mere end ti, siger han.

Politiet var lørdag aften ved at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen. Men meget tyder på, at det var en afstraffelse af en enkelt person, der var årsag til slagsmålet.

- Det er sandsynligvis en afstraffelse af én person, der røg indenfor på flygtningecentret. Vi ved endnu ikke helt, om de alle deltog i afstraffelsen af den ene person, eller om der var nogen, der lagde sig imellem. De er ikke særligt meddelsomme, siger vagtchef Ole Vanghøj.

Politiet oplyser, at den mand, der blev afstraffet for at ryge, er kommet til skade i forbindelse med slagsmålet. Han er bragt på hospitalet for at blive behandlet for sine skader.

Der er ingen anholdte, lyder meldingen fra politiet, der ikke har overblik over, hvor gamle de involverede er. Det står dog klart, at alle, der deltog i slagsmålet, er mænd.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.