AaB-back tager til Jammerbugt

Bardhec Bytyqi havde ikke udsigt til spilletid i AaB i foråret, og derfor fortsætter backen nu karrieren i Jammerbugt FC

Thomas Jasper
Bardhec Bytyqi (tv.) er færdig i AaB og fortsætter i stedet karrieren i Jammerbugt FC. Arkivfoto: Lars Pauli
Fodbold 24. januar 2019 15:00 - Opdateret 24. januar 2019 15:14

FODBOLD: Jammerbugt FC får i forårets jagt på en topplacering i 2. division hjælp fra AaB’s Bardhec Bytyqi.

Backen med de albanske rødder er torsdag således blevet lejet ud til Jammerbugt FC indtil sommer, hvor forsvarsspillerens kontrakt med AaB udløber.

- Naturligvis er jeg ærgerlig over ikke at have indfriet min drøm om at blive en fast del af AaB’s førstehold, men klubben har givet mig alt og været en del af mig, siden jeg var dreng, og jeg vil altid følge AaB.

- Samtidig glæder jeg mig helt vildt til et spændende forår i 2. division sammen med Jammerbugt FC, og derefter må jeg se, hvad fremtiden bringer, lyder det fra 22-årige Bardhec Bytyqi i en pressemeddelelse fra AaB.

Her forklarer sportsdirektør Allan Gaarde afskeden med Bytyqi med, at vejen til spilletid på superligaholdet er blevet for lang.

- Vi er ambivalente i forhold til, at Bardhec nu sendes videre, da vi stadig kan se et potentiale i ham. Det er imidlertid et faktum, at Bardhec med henblik på den forestående forårssæson ikke har udsigt til førsteholdsfodbold, og derfor er vi i fællesskab nået frem til, at det bedste for Bardhecs udvikling vil være at fortsætte et andet sted, siger Allan Gaarde.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...