AaB brændte og brændte: Sæsonens første point kom i hus

Det blev de brændte chancers kamp, da AaB oppede sig i anden halvleg af kampen mod AC Horsens, der trods flere gode chancer endte 0-0

Louka Prip er ny i AaB's startopstilling til søndagens kamp mod AC Horsens. <i>Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Louka Prip er ny i AaB's startopstilling til søndagens kamp mod AC Horsens. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FODBOLD:AaB har fået sæsonens første point, men det var en ringe trøst efter en 0-0-kamp mod AC Horsens, som nordjyderne bedømt på anden halvleg burde have vundet. 

Til hjemmekampen mod AC Horsens havde AaB-træner Lars Friis fundet plads til en ekstra offensivspiller. I forhold til sidste søndags 1-3-nederlag til FC København er sidste sæsons topscorer Louka Prip med i startopstillingen i stedet for Pedro Ferreira.

Det betyder, at Malthe Højholt rykker en tand tilbage og indtager den defensive midtbaneposition, mens Louka Prip overtager Højholts position som en af de to mere offensive centrale midtbanespillere.

Ellers er AaB's startopstilling uændret i forhold til nederlaget mod FC København. Det betyder, at der blandt andet er genvalg til Anosike Ementa helt i front.

Oprykkerne fra AC Horsens er modsat AaB kommet flyvende fra start med to sejre i sæsonens to første kampe. Gæsterne har de to tidligere AaB'ere Anders K. Jacobsen og Moses Opondo med fra start, mens Marcus Hannesbo, som Horsens har lejet i AaB, begynder kampen på bænken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.