AaB forhandler om salg af forsvarsprofil til tyrkisk topklub

Mathias Ross kan meget snart være fortid i AaB. Klubben forhandler om et salg til storklub

Mathias Ross her i kamp mod Randers FC tidligere på sæsonen. Den kamp endte med et nederlag til AaB på 1-0. <i>Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix</i>

Mathias Ross her i kamp mod Randers FC tidligere på sæsonen. Den kamp endte med et nederlag til AaB på 1-0. Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

FODBOLD:Mathias Ross og Lars Kramer har brugt starten af denne sæson på at spille sig sammen som et nyt fast par i midterforsvaret for AaB i Superligaen, men det parløb kan snart være slut.

I en børsmeddelelse meddeler AaB, at klubben er i forhandlinger med en udenlandsk klub om et salg af Mathias Ross.

Nordjyske erfarede som de første, at der er tale om en topklub i Tyrkiet. Siden skrev Ekstra Bladet, at klubben er lig med Galatasarey, og det stemmer også overens med Nordjyskes oplysninger. 

Klubberne skulle være enige om salgsprisen, og Mathias Ross er rejst til Tyrkiet for at forhandle de personlige vilkår på plads og gennemgå et lægetjek.  

Det tyrkiske transfervindue lukker torsdag til midnat.

U21-landsholdsspilleren kom til AaB fra samarbejdsklubben Aalborg KFUM, dengang han var U13-spiller. Siden har han spillet 104 kampe og scoret seks mål for AaB's førstehold.

Klubben skriver i børsmeddelelsen, at et salg af Mathias Ross forventes at påvirke forventningerne til årets resultat fra niveauet minus 10 til minus 15 millioner til niveauet minus otte til minus 12 millioner.

Mathias Ross spillede senest fuld tid, da AaB på udebane slog FC Midtjylland med 2-0. Men det er højst tvivlsomt, om han er i truppen til kampen mod Lyngby på hjemmebane på søndag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden