AaB ophæver kontrakten med forsvarsspiller efter uacceptabel opførsel

Spilleren havde kontrakt frem til sommeren 2024. Men nu stopper samarbejdet

Yahya Nadrani ses her i kampen mellem AaB og Silkeborg, som AaB tabte 1-2 å hjemmebanen i 3F Superligaen.  Aalborg 06. november 2022 <i>Foto: Henrik Bo</i>

Yahya Nadrani ses her i kampen mellem AaB og Silkeborg, som AaB tabte 1-2 å hjemmebanen i 3F Superligaen. Aalborg 06. november 2022 Foto: Henrik Bo

AALBORG:Yahya Nadrani blev hentet ind i september 2022 for at skabe bredde og stabilitet i AaB. Sådan gik det bare ikke.

I stedet blev det til svingende præstationer i den stribede trøje og en batalje til træning mellem forsvarsspilleren og Younes Bakiz blev Nadrani fritaget fra træning.

Nu er det officielt, at han slet ikke kommer i kamp mere for superligaklubben.

Klubben og den 26-årige spiller fra Frankrig har stoppet samarbejdet. Det oplyser AaB i en pressemeddelelse. 

- Vi ønsker Yahya held og lykke i sin videre færd, siger AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum i pressemeddelelsen.

AaB skriver, at det netop er uacceptabel opførsel, der er årsag til, at kontrakten nu rives over.

Yayha Nadrani havde kontrakt med AaB frem til sommeren 2024, men i stedet for fast spilletid helt dertil, blev det kun til tre officielle kampe.

På forsvarsdelen har AaB i dette transfervindue skrevet kontrakt med Rasmus Thelander og hentet Anders Hagelskjær tilbage fra leje i norske Sarpsborg 08.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.