Brøndby bekræfter dialog med mulige investorer

Brøndby IF skriver i fondsbørsmeddelelse, at man er i dialog med investorer, men ikke hvor tæt et salg er på.

Nicolai Vallys og holdkammeraterne kan måske få ny ejer inden for overskuelig fremtid. <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Nicolai Vallys og holdkammeraterne kan måske få ny ejer inden for overskuelig fremtid. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Den seneste lille uges tid er rygterne om et forestående salg af fodboldklubben Brøndby til en udenlandsk investor taget til i styrke.

Flere medier har meldt, at amerikaneren David Blitzer og virksomheden Blackstone er tæt på at erhverve sig en stor luns af Jan Bech Andersens aktiepost i klubben.

Rygterne har nu tvunget Brøndby IF til at udsende en fondsbørsmeddelelse. I den løfter klubben ikke sløret for ret meget, men bekræfter dog, at den er i løbende dialog med investorer.

- Under henvisning til de verserende rygter i medierne om, at Brøndby IF er i aktuelle drøftelser med en potentiel investor vedrørende en mulig investering i Brøndby IF, skal vi hermed meddele, at Brøndby IF løbende modtager henvendelser fra interesserede investorer, og fortsat har dialog med investorer for at afdække mulighederne for en mulig investering i Brøndby IF.

Derudover meddeler klubben blot, hvad der åbenlyst vil være processen i forbindelse med et eventuelt salg.

- Hvis drøftelserne resulterer i konkrete aftaler, vil Brøndby IF straks orientere markedet herom, som også meddelt i selskabsmeddelelse 7/2022.

Jan Bech Andersen ejer 54,6 procent af aktierne i klubben.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.