Aalborg Håndbold

Endnu en verdensstjerne er på vej til Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold er på vej mod endnu en markant forstærkning

Aron Pálmarsson ses her i aktion mod Aalborg Håndbold i Champions League. I næste sæson kan islændingen få hjemmebane i Jutlander Bank Arena. Arkivfoto: Ritzau Scanpix

Aron Pálmarsson ses her i aktion mod Aalborg Håndbold i Champions League. I næste sæson kan islændingen få hjemmebane i Jutlander Bank Arena. Arkivfoto: Ritzau Scanpix

HÅNDBOLD:I februar forbløffede Aalborg Håndbold en hel håndboldverden ved at præsentere en aftale med Mikkel Hansen, og nu er der formentlig snart mere stjerneregn på vej over de danske mestre.

Islandske Aron Pálmarsson er således på vej til Aalborg Håndbold. Historien om forbindelsen mellem de to parter er et varmt emne i håndboldkredse og er lørdag også blevet bragt til torvs på Twitter.

Ifølge Nordjyskes oplysninger er der ganske rigtigt noget om snakken. Der har den seneste tid været forhandlinger mellem Aalborg Håndbold og Aron Pálmarsson, og meget tyder på, at det snart munder ud i, at Aalborg Håndbold kan præsentere en kontrakt med den 30-årige verdensstjerne.

Bliver skiftet en realitet, træder det i modsætning til aftalen med Mikkel Hansen allerede i kraft denne sommer, hvor islændingens kontrakt med FC Barcelona udløber.

Foruden den spanske storklub har Aron Pálmarsson også andre håndboldsværvægtere som Kiel og Veszprem på sit cv. I 2017 kostede det Barcelona i omegnen af en million euro at købe Pálmarsson fri af Veszprem, og det gjorde ham ifølge flere medier til den fjerdedyreste spiller i håndboldens historie.

Aron Pálmarsson er også en nøglespiller på det islandske landshold, hvor han i flere år var holdkammerat med Aalborg Håndbolds nuværende assistenttræner, Arnór Atlason.

Nordjyske har forgæves forsøgt at træffe Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen, for en kommentar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.