FCK opgiver at forlænge med newzealandsk midtbanespiller

Midtbanespilleren Marko Stamenic stopper i FC København til sommer eller allerede i dette vindue, oplyser FCK.

Marko Stamenic - her mod Brøndby - stopper i FC København senest til sommer. (Arkivfoto). <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Marko Stamenic - her mod Brøndby - stopper i FC København senest til sommer. (Arkivfoto). Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

FC København kommer ikke til at forlænge aftalen med den newzealandske midtbanespiller Marko Stamenic, der er på kontrakt i FCK frem til sommeren 2023.

Det oplyser FCK på sin hjemmeside.

- Vi har gennem en længere periode været i dialog med Marko og hans bagland om en ny aftale, men vi har ikke kunne nå til enighed, og vi har nu indstillet processen omkring det, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

Den 20-årige Stamenic blev i sidste sæson udlejet til HB Køge, og da han kom retur til FCK, fik han i efteråret 2022 pludselig en del spilletid, da midtbanen var hårdt ramt af skader.

- Marko fortsætter som FCK-spiller frem til sommer, hvorefter han vil finde en ny udfordring, hvis ikke der dukker en mulighed op i januarvinduet.

- Vi synes, Marko har udviklet sig godt her, men vi må forholde os til, at han ikke ønsker at forlænge sin aftale, lyder det fra Peter Christiansen.

Stamenic har spillet 11 A-landskampe for New Zealand.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden