AaB endte med at sige farvel til én og goddag til en anden

Superligaklubben sendte på deadline day Kasper Kusk til Silkeborg, mens man hentede Younes Bakiz i Viborg

Kasper Kusks aftale med AaB står til at udløbe ved udgangen af 2022. <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

Kasper Kusks aftale med AaB står til at udløbe ved udgangen af 2022. Arkivfoto: Torben Hansen

FODBOLD: Første mand på affyringsrampen i AaB på deadline day var Kasper Kusk. Han indgår ikke i cheftræner Lars Friis' idealopstilling og har kontraktudløb til jul. Derfor skifter han til superligaklubben Silkeborg på en aftale, der gælder i to år. Kusk er udset til at afløse Nicolai Vallys, der klokken 22 endelig blev præsenteret i Brøndby efter en dag med mange rygter.

Tidligere i transfervinduet har Nordjyske fortalt, at aalborgenserne har haft snøren ude efter offensiv-spilleren Younes Bakiz i Viborg FF, og den aftale blev sent onsdag aften officiel.

Nordjyske kunne tirsdag berette om interesse for forsvarsspilleren Mathias Ross fra hollandske Vitesse Arnhem, men den transfer ser ikke ud til at nå i mål.

- Der har ikke været deciderede forhandlinger, selv om der har været interesse, siger Inge André Olsen.

Også lillebror Oliver Ross har været sat i forbindelse med et skifte. Her er det italienske AC Milan, der har haft følere ude.

- De har mest været ude efter en lejeaftale, og det har ikke været interessant for os. Jeg tror, det er mere sandsynligt, at han kan blive solgt i det kommende januar-vindue, når han er fyldt 18 år og må indgå en langtidskontrakt.

Iver Fossum er en anden spiller, der i flere vinduer har givet udtryk for lyst til at prøve noget nyt i en udenlandsk klub. Her kan der ifølge AaB-sportschef Inge André Olsen fortsat blive tale om et salg til en klub i en liga, der holder transfervinduet åbent en rum tid endnu.

Et andet transferemne hos AaB er Anders Hagelskjær, der i øjeblikket ikke er i betragtning til superligaholdets startopstilling. Han skrev onsdag aften under på en lejeaftale med norske Sarpsborg 08, der gælder indtil jul.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden