Aalborg Pirates

Frustreret Pirates-træner klandrer erfarne spillere efter ny nedtur mod Esbjerg

Garth Murray er skuffet over afslutningen på fredagens opgør mod Esbjerg, hvor Aalborg Pirates ellers var på vej mod et comeback

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

ISHOCKEY:Aalborg Pirates slog senest Esbjerg i ordinær spilletid tilbage i 2019. Det faktum blev ikke ændret, da vestjyderne viste markant flere kræfter mod afslutningen af fredagens ligaopgør.

Her vendte de kampen til en tomålssejr efter et comeback fra hjemmeholdets side. Dermed blev slutresultatet 2-4 i Bentax Arena.

- Det er et hold, der har tallene på os. Så vi havde indstillet os på at tage revanche, men da det blev vigtigt, svigtede nogle af vores rutinerede og vigtige spillere. Dem skal vi kunne stole på, og de lavede fejl, som vi har diskuteret hele året, siger cheftræner Garth Murray.

- Vi spillede 45 ret gode minutter. Men så tabte vi hovedet og havde nogle brutalt dårlige spil. Vi holdt os ikke til den plan, der skulle give succes. Esbjerg er et godt hold, og de begravede os, tilføjer han.

Det var især mod slutningen af kampen, at Aalborg Pirates slap grebet. Her så ishockeytræneren træthed i sit hold.

- Vi gjorde det fint i store dele af kampen, og inden deres første mål havde vi en god periode. Men trætte spillere er dumme spillere. Esbjerg er et godt hold, og det straffede de, siger Murray.

Søndag mødes holdene igen - denne gang i Esbjerg. Det bliver Aalborg Pirates' sidste chance for at bryde en dårlig historik mod vestjyderne, inden holdene mødes i Final4-semifinalen i Gigantium i næste uge.

- Vi kommer til at fokusere på de negative ting, som vi lavede de sidste 10 minutter. Holdet havde fin succes med det, som de gjorde i store dele af kampen. Det skal jeg vise dem, lyder det fra Garth Murray.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.