Jammerbugt var tæt på at slippe væk fra sidsteplads

Det var af ren kosmetik, der var i spil, da de to nedrykningsdømte hold Esbjerg fB og Jammerbugt FC dystede i sidste spillerunde. En kamp som endte 2-2 efter nogle flotte mål

Sekou Tindiany Bangoura stod for kampens detalje, da han fra 30 meters afstand tordnede bolden op i det ene målhjørne i sæsonens sidste kamp mod Esbjerg.  <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

Sekou Tindiany Bangoura stod for kampens detalje, da han fra 30 meters afstand tordnede bolden op i det ene målhjørne i sæsonens sidste kamp mod Esbjerg.  Arkivfoto: Torben Hansen

ESBJERG:Esbjerg fB og Jammerbugt FC har sideløbende med kampen for overlevelse i 1. division kæmpet en konkurrence om at blive den mest skandaleombruste klub i landets avisspalter. Hvem der ender med at vinde den "kamp" er stadig for tidligt at sige, men rent fodboldmæssigt var begge klubber allerede tabere, inden sæsonens sidste spillerunde.

De to kommende 2. divisionshold bød hinanden op til dans i en åben og rodet, men yderst underholdende affære. Altså næsten samme kampforløb som de to klubber har leveret set over hele sæsonen - både på og udenfor banen. 

Esbjergs unge Andreas Troelsen bragte Esbjerg foran på et flot frisparksmål, men typisk for Esbjergs nedtur af en sæson, og måske også karakteristisk for den optimisme, som Jammerbugt-spillerne har vist gennem hele sæsonen, udlignede JFC kort efter. Denne gang scorede Andreas Troelsen i eget net, da et hjørnespark ramte ham i ryggen. 

Til gengæld var der ingen tilfældighed forbundet med Sekou Bangouras 2-1-scoring. Jammerbugt-profilen, der stærkt kandiderer til titlen som forårets Jammerbugt FC-spiller, tordnede kuglen i kassen fra 30 meter. Bolden havnede oppe i det ene målhjørne uden chance for Jeppe Højbjerg i Esbjerg-målet.

Med 2-1-føringen til gæsterne var Jammerbugt FC godt på vej til at sende Esbjerg ned på sidstepladsen, men i de døende minutter fik Elias Sørensen flot lobbet bolden over Jammerbugt-keeper Nicolai Christensen. Der havde været optræk til en udligning i et par situationer, men der skulle en lille genialitet til at udligne for Esbjerg. 

- Jeg er lidt trist over, at vi ikke fik en sejr i den sidste kamp. Vi spillede langt hen ad vejen en god gang fodbold, men lige til slut gik det galt for os. Jeg synes, vi fik vist, at vi gennem hele det her forår har bevaret fokus på at spille fodbold, og det var også det man så i den her kamp, siger Jammerbugt FC-træner Nabil Trabelsi.

Dermed slutter Jammerbugt FC sidst i denne sæsons 1. division med 26 point. 

Esbjerg fB - Jammerbugt FC 2-2 (1-1)

Fodbold, NordicBet Ligaen, kvalifikationsspil

Mål: 1-0 Andreas Troelsen (37. minut), 1-1 Andreas Troelsen, selvmål (40. minut), 1-2 Sekou Bangoura (63. minut), 2-2 Elias Sørensen (91. minut)

Startopstilling Jammerbugt (4-3-3): Nicolai Vinter Christensen - Baubacar Haidara, Maroine Mihoubi (Emil Nielsen, 46. minut), Rayan Senhadji, Emmanuel Igbonekwu (Daniel Paye, 77. minut) - Ismael Sidibe, Sekoua Bangoura (Diogo Balau, 78. minut), Diogo Pimentel (Shola Collins, 72. minut) - Omar Natami, Ahmed Gero, Junior Kulego (Alya Toure, 56. minut).

Advarsler: Junior Kulego, Emil Nielsen, Seid Korac

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.